De Duitse firma Huck is al ruim 50 jaar gespecialiseerd in de productie van o.a. hoogwaardige klimnetten. Uit dit uitgebreide aanbod verdeelt onze firma Time2Play het gamma klimnetpiramides, vogelnestbomen en vogelnesttorens.

Materialen

Netten en touwen bestaan uit een zesstrengse touwkabel ø 16 mm in slijtvaste hercules kwaliteit. Het touw heeft een hoge UV-bestendigheid, grote treksterkte en uitzonderlijke duurzaamheid. Elke staalkabel wordt omwikkeld met 6 mm polyester kleurvast garen. Tegen slijtage is het touw beschermd door een extra impregnatie. Een speciaal productieproces garandeert een stevige verbinding tussen staaldraad en touw. Diverse touwkleuren zijn leverbaar.

De verbinding van de netkabels gebeurt m.b.v. kunststof systeembollen, bij de spider touwpiramides met aluminium systeembollen. Ze worden gekenmerkt door een comfortabele bespeelbaarheid en een hoge duurzaamheid, zonder scherpe hoeken of kanten. Bij de hoogwaardige kunststof systeembollen kan de klant zelf probleemloos defecte kabels repareren op locatie.

De steunpalen zijn vervaardigd van verzinkt stalen buis of van onder druk geïmpregneerde douglashouten palen gemonteerd op verzinkt staalvoeten.