De Hally Gally speeltoestellen worden vervaardigd door de Duitse fabrikant Huck GmbH en verdeeld door de firma Spogg GmbH.

Deze unieke toestellen doen hun naam alle eer aan en vragen maar om één ding: actie!

Het Hally Gally gamma omvat:

– Specials: een aantal grotere combinatietoestellen uitgevoerd als lummelhoekjes waar kinderen en jongeren elkaar ontmoeten en die mogelijkheden bieden om te klauteren, klimmen, balanceren, rondtollen, wippen of gewoon om te rusten, chillen en te keuvelen.

– Trampolines: in diverse vormen en afmetingen, geschikt voor buitengebruik en te bespelen met schoeisel, zowel verankerd in de ondergrond als verplaatsbaar, met slijtvaste rubber of kunststof springvlakken, omranding van schokabsorberende rubbertegels.

– Klassiekers: de eerste serie bewegingstoestellen met een unieke mechaniek die gelijktijdig wippen en draaien op koorden en klimnetten mogelijk maakt.

– City: draaitoestellen en speels straatmeubilair voor voetgangerszones en de binnenstad.

– Maxi carrousels: wippende of wiebelende nettencarrousels en draaiende vogelnesten, geschikt voor grotere kinderen.

– Mini carrousels: wiebelende carrousels uitgerust met koorden, zitjes, klimnetten en comfortabele vogelnesten.

Netten en touwen bestaan uit een zesstrengse touwkabel ø 16 mm in slijtvaste hercules kwaliteit. Het touw heeft een hoge UV-bestendigheid, grote treksterkte en uitzonderlijke duurzaamheid. Elke staalkabel wordt omwikkeld met 6 mm polyester kleurvast garen. Tegen slijtage is het touw beschermd door een extra impregnatie. Een speciaal productieproces garandeert een stevige verbinding tussen staaldraad en touw.

Dankzij de hoogwaardige kunststof systeembollen in de netten kan de klant zelf probleemloos defecte kabels repareren op locatie.