Teqball is een nieuwe, op voetbal gebaseerde sport, geschikt voor zowel professionele voetballers als voor amateurs.  Door het spelen van Teqball kan men de technische vaardigheden, concentratie en stamina verbeteren. 

De ziel van Teqball is de tafel: een nieuw en revolutionair sporttoestel. De innovatieve en gesofisticeerde vorm van de Teq tafel is het resultaat van 2 jaren onderzoek en testen.

Er is enkel een tegenspeler nodig aan de andere kant van de gebogen Teq tafel en het spel kan beginnen. Het net is solide waardoor de bal kan terugstuiteren, zodat er ononderbroken kan gespeeld worden. Door de structuur van de Teq tafel en de specifieke spelregels kunnen spelers enkel winnen door te vertrouwen op hun vaardigheden.

Op de Teq tafel kunnen, naast teqball (voetbal), zelfs nog vier andere sporten worden beoefend: 

teqis (tennis)

teqpong (pingpong) 

qatch (handbal) 

teqvoly (volleybal) 

 

Dankzij de multifunctionaliteit van de Teq tafel kan iedereen zijn ideale sportactiviteit vinden, los van leeftijd, geslacht of fysieke vaardigheden. We zijn ervan overtuigd dat iedereen het plezier van sport op de Teq tafel kan ontdekken.

De Teq tafel is het ideale sporttoestel voor publieke ruimtes, hotels, parken, scholen, families, voetbalclubs, fitness centra, stranden enz. De tafel is tevens geschikt voor andersvaliden. Dankzij de aanpasbare regels kan iedereen wel een sport vinden om erop uit te oefenen.

De Teq tafel is geschikt voor binnen- en buitengebruik, is UV- en waterbestendig en solide van structuur. Ze is eenvoudig te plaatsen en kan met bouten worden verankerd in de grond. Het opvouwbare model is in een handomdraai opgesteld.

 

Klik hier om het demofilmpje te zien.