Time2Play werkt voor de Belgische markt op exclusieve wijze samen met de Duitse firma Linie M. Hieronder volgt een korte voorstelling van onze partner.

Voor een overzicht van het aanbod zie onder “Producten – Spelen – Design Speeltoestellen” op onze website of ga naar https://www.linie-m.com/en/home/-/ (Engelstalige versie).

 

 

Over LINIE M

KINDEREN SPELEND GELUKKIG MAKEN!

Spelen is een basisbehoefte van alle mensen. Daarbij ligt spel aan de basis van motorische, mentale en sociale vaardigheden. De fundamentele speelprincipes zijn universeel: draaien, wippen, schommelen, klimmen en huppelen. Praktisch elke speeltoestel is een variant van deze principes.

De Duitse firma Linie M ontwerpt en bouwt al meer dan 25 jaar speeltoestellen voor openbare ruimten. Kwaliteit, esthetiek en een hoge speelwaarde staan steeds voorop. Hierdoor zijn onze toestellen zeer geliefd en worden ze wereldwijd geaccepteerd.

Vijfentwintig jaren ervaring weerspiegelt zich in deze toestellen, die zich onderscheiden door technisch eenvoudige en bijgevolg zeer robuuste constructies. Deze typeren zich door een duidelijk herkenbaar design dat de fantasie van kinderen stimuleert en zich stijlvol in eender welke omgeving laat integreren.

Het hoofddoel blijft evenwel: met kwalitatief hoogwaardige producten kinderen en jongeren zo veel mogelijk speelvreugde te bieden.

Op de website van Linie M vindt u een aantal video’s die een duidelijker beeld geven van de speciale speelwaarde en werking van bepaalde toestellen. Daarnaast treft u hier diverse referenties aan van thematische toestellen zoals Romeinen of dinosauriërs en speciaal maatwerk als helikopter, schip, hemelschijf of de spectaculaire hemelschommel.